FÅ HJÆLP TIL AT BEREGNE JERES KLIMAAFTRYK. LÆS MERE

Nye specialpaller

Fra vores egen produktion i Faxe specialdesigner vi paller til præcis den transportopgave, I skal have løst. Vi kortlægger jeres behov og finder sammen den mest optimale løsning.

Danpal garanter:

Høj leverancesikkerhed

Vores stærke og loyale leverandører-samarbejder – fx med savværker – sikrer, at du altid kan få paller som aftalt.

Høj kvalitetssikring

Vi udfører kvalitetstjek af hver enkelt palle, anvender Skandinavisk træ med tætte årringe og PEFC-certificerede kompositklodser.

Certificeringer

Vi er FSC-certificeret og certificeret til ISPM 15 varmebehandling.

I videoen kan du se vores palleproduktion helt tæt på.

En palleløsning udover det sædvanlige

Vi har over 40 års erfaring i paller og logistik – det nyder vores kunder godt af hver dag. 

Så kontakt os og lad os sammen gennemgå din palleløsning. 

Hvad indeholder en Danpal palle?

Specialpaller fabrikeres efter mål og ønsker. Vi producerer over 100 forskellige størrelser og palletyper.

Certificeringer

ISPM 15 er en certificering, som sikrer, at pallen er tilvirket af varmebehandlet træ, så den kan sendes frit rundt imellem de forskellige kontinenter. 

Danpal er certificeret til at foretage ISPM-15 varmebehandling med nummer DK8007.

Træet i vores paller kommer fra skovbrug, som har en ansvarlig skovdrift og er FSC-certificerede. Danpal er ligeledes certificeret af FSC.

Varmebehandling

Alt træ som indkøbes er varmebehandlet ISPM 15. Det betyder, at det har været opvarmet til 56 grader i 30 minutter. Formålet med varmebehandlingen er at dræbe de farlige borebiller. Disse kan have naturlige fjender i én verdensdel, men ikke i en anden. Spredningen har b.la. medført at ca. 50% af skoven i Canada er udslettet.

Skandinavisk Træ

Vi indkøber skandinavisk træ fra midt-Norge og -Sverige, hvor klimaet er koldt og den årlige trætilvækst er markant lavere, end vi ser i Danmark. Det betyder, at der er tættere årringe, og at træet er væsentlig stærkere end træ i samme dimensioner fra fx Danmark, sydsverige eller Østeuropa.

Kompositklodser

Afhængig af en palles størrelse indgår et antal klodser. For at minimere CO2-udslip og få en stærkere palle anvender vi i dag kun kompositklodser fra producenten EUROBLOK, som er PEFC-certificeret.

Leverancesikkerhed

Vi garanterer leverancesikkerhed overfor vores kontrakts kunder. Det kan vi, fordi vi indgår halvårlige kontrakter med savværkerne som sikrer leverancen af træ. Samtidig har vi et stort stødpudelager af palletræ i Faxe. Endelig har vi med en række kunder aftale om at have færdigproducerede paller på lager, klar til omgående leverance.

Kvalitetssikring

For Danpal er kvalitet et æresmærke. Det betyder, at vi leverer præcis den vare, vi har aftalt, til aftalt tid og i aftalt mængde. Vi har et kvalitetssikringssystem som er implementeret igennem hele organisationen. Det er din garanti for, at vi får identificeret produkter som ikke lever op til vores kvalitetskrav - og at dine paller altid er 100% i orden.

Miljø

Specialpaller anvendes ofte kun en gang. Det er en skam, og vi arbejder hårdt på at ændre det. Vi påtager os som virksomhed et ansvar for, at paller som er i orden eller kan repareres bliver anvendt igen. De paller som enten er defekte eller i nogle mål, der ikke kan sælges, bliver opfliset. Træet anvendes i et kraftvarmeværk og sømmene går til omsmeltning.

Danpal - Truck læsser lastbil

Nøje udvalgte leverandører

Vi er meget kritiske med udvælgelse af leverandører og stiller store krav til kvalitet, leverancesikkerhed og konkurrencedygtige priser.

Og når først en leverandør er kommet igennem nåleøjet er vi meget loyale. De største leverandører er dem, der leverer de råstoffer, der benyttes i pallen, som søm, klodser og træ.

Vi har også igennem mange år arbejdet sammen med en række håndværkere og tekniske virksomheder, som er med til at sikre, at vores produktionsapparat kan fungere.