FÅ HJÆLP TIL AT BEREGNE JERES KLIMAAFTRYK. LÆS MERE

Transport & Distribution

Transport & Distribution er forudsætningen for en effektiv logistik, som minimerer lagerbinding og optimerer produktionen.

Nøglen til at lykkes er individuelle løsninger, der tager højde for dine behov – og for miljøet.

Transport er nødvendigt, men det er kostbart og CO2-belastende. Derfor bruger vi meget tid på at finde smartere løsninger til gavn for dig og miljøet.

EURO 6 Norm

De lastbiler som vi benytter har den seneste teknologi, som sikrer den mindst mulige CO2-belastning.

Vi arbejder aktivt og målrettet sammen med vores vognmænd om at undgå køkørsel. Skal der fx leveres paller i Hillerød, så starter Chaufføren kl. 4.15 i Faxe, hvor vi producerer paller og undgår køen på motorvejen mod København.

Planlægning for at undgå køkørsel er helt afgørende i dag for at minimere CO2-aftryk.

Danske Chauffører

Vi opererer udelukkende med dansktalende chauffører, der kender vores kunder. Mange steder er de betroet nøgle og password og kommer uden for almindelig åbningstid og supplerer med paller.

Vi ved fra vores kunder, at den service vores chauffører giver gør en forskel.

 

Returkørsel

Når vi planlægger en leverance, er det ikke altid, at vi leverer i hele vognlæs. Så fylder vi lastbilen op med en række delleverancer i samme geografiske område. Men da vi også har indhentninger planlægges disse hentet på vej retur. Vores målsætning er at nå 60% returtransport, og vi er tæt på målet.

 

Trailere

For at få endnu mere optimal transport har vi opstillet en lang række Danpal-trailere hos vores kunder som de løbende fylder med specialpaller, som de ikke har behov for. Når vi leverer et læs nye paller tømmes traileren og erstatter den trailer, som nu er fyldt med brugte specialpaller, og som vi så tager med retur.

 

Genbrug af Specialpaller

I arbejdet med at minimere kørsel og omkostninger er vi i nogle tilfælde nået frem til en løsning, hvor vi leverer paller til vores kunders underleverandører.

Underleverandøren benytter så pallen, når de leverer varer til vores fælles kunde, hvor pallen genbruges til deres afsluttende leverance.

Gør det, du er bedst til. Lad os klare pallerne!

Kontakt os og få godt tilbud​