FÅ HJÆLP TIL AT BEREGNE JERES KLIMAAFTRYK. LÆS MERE

Outsourcing af Pallepulje

Hos Danpal mener vi, at man skal gøre det, man er bedst til. Lad derfor trygt Danpal varetage håndteringen af din pallepulje og brug dine ressourcer på det, der skaber værdi for jer.

Danpal tilbyder at varetage hele din virksomheds pallepulje.

Danpal løser i dag denne opgave for en lang række virksomheder, men løsningen skræddersyes altid til den enkelte virksomheds behov – fx i form af:

  • Opbevaring af paller: Mange virksomheder bruger hele lagerhaller kun til dette formål. Ved at lade Danpal varetage opgaven, kan du opnå store økonomiske besparelser i form af reduktion af husleje og udgifter til trucks mm.
  • Sortering/klargøring af paller: Meget pladskrævende og kræver trucks. Kvaliteten af de sorterede paller kan samtidig variere en del, da det ofte er flere forskellige medarbejdere, der sorterer pallerne.
  • Overtage pallepulje i lavsæson: Er der store sæsonudsving i en virksomhed, kan Danpal tilbyde at overtage virksomhedens pallepulje i en periode for derefter at stille den til rådighed igen i højsæsonen. Det frigører samtidig kapital, der ellers ville være bundet i en stor mængde tomme paller.
  • Lad os klare bøvlet: Ved at outsource håndteringen af din pallepulje til Danpal slipper du for eventuelle uoverensstemmelser med kunder, leverandører eller transportører omkring kvaliteten på paller, der ind- og udleveres.

Gør det, du er bedst til. Lad os klare pallerne!

Kontakt os og få godt tilbud

Slip for besværet - Danpal klarer pallerne

Mange virksomheder kan nikke genkende til at have oplevet, at kvaliteten af de udleverede paller er noget bedre end på de returnerede paller. Slip for besværet og overlad det fulde ansvar for kvaliteten af pallerne til Danpal.

Danpal har mange års erfaring i sortering, håndtering og reparation af paller og løser i dag denne opgave for nogle af de største virksomheder i Danmark.

Kontakt os og lad os sammen gennemgå netop dine muligheder.