FÅ HJÆLP TIL AT BEREGNE JERES KLIMAAFTRYK. LÆS MERE

Pallebytning

Flere store transportvirksomheder i Danmark pålægger gebyr på mellem 10-20 kr. ved pallebytning EUR-paller, som skal til udlandet. Se Danpals alternativer her.

1: Salg af EUR-pallen til Danpal

Danpal køber pallen som anvendes til varetransport på kundens adresse. Når der fx er sendt 500 paller til en given kunde, kontaktes Danpal som herefter køber de 500 paller på kundens adresse – dette kan også være i udlandet.

  • Prisen vil variere alt efter geografi og antallet af paller, der kan hentes per gang.
  • Danpal kan tilbyde en prismatrice, så salgsprisen på pallen er kendt.
  • Løsningen er ekstra attraktiv, når der er tale om salg af mange paller hos hver enkelt kunde.
  • Konceptet kan tilbydes i Danmark og Sverige.

2: Afhentning og returnering af pallen

I Danmark tilbyder Danpal at afhente producentens paller hos kunden. Efter afhentning bliver pallerne bragt til en af Danpals terminaler, hvor der sker sortering og klargøring af pallerne.

Er nogle af pallerne beskadigede kan vi også tilbyde at reparere pallerne før de returneres. Løsningen er ligeledes attraktiv, hvis der er tale om afhentning af mange paller på hver adresse.

3: Anvendelse af andre palletyper

For mindre kunder kan det ikke betale sig at afhente pallerne, da transportomkostningen vil være for stor. I de tilfælde er det værd at overveje om det er muligt at benytte en billigere palle i EUR palle-størrelse.

Danpal har et bredt sortiment af såvel nye som brugte paller som kan være et attraktivt alternativ. Vi kan f.eks. tilbyde en brugt engangspalle i EUR størrelse 800*1200 til 1/3 af prisen på en ny EUR-palle.

Gør det, du er bedst til. Lad os klare pallerne

Kontakt os og få godt tilbud