FÅ HJÆLP TIL AT BEREGNE JERES KLIMAAFTRYK. LÆS MERE

Danpals SDG

I Danpal orienterer vi os om alle 17 af FNs verdensmål, og vi arbejder aktivt med 4 udvalgte. Læs mere om vores konkrete tiltag og voksende ambitioner her.

Verdensmaal-ikon-08

8. Anstændige Jobs & Økonomisk vækst

Vi tilbyder gode jobs til en løn, som er højere end markedsniveauet. Og i en branche, hvor godt arbejdsmiljø ikke er en selvfølge, har vi via automatisering elimineret de fleste tunge løft og nedslidende arbejdsopgaver. 

Vi ønsker at være med til at skabe økonomisk vækst for såvel Danpal som det samfund, vi indgår I. Vi påtager os ansvaret for at fastholde vores medarbejdere også i perioder, hvor behovet for arbejdskraft er mindre.

Verdensmaal-ikon-09

9. Industri, Innovation & Infrastruktur

Vi har via innovation fjernet nedslidende og gentagende arbejdsopgaver for vores produktion. Der er behov for, at vi fortsætter denne innovation i samarbejde med vores kunder og vores medarbejdere.

En god infrastruktur er afgørende for en optimal udnyttelse af de begrænsede ressourcer, der er på kloden. Vi forsøger aktivt at påvirke vores leverandører til at bruge MEGA lastbiler, som kan halvere CO2 udslippet ved transport.

Verdensmaal-ikon-12

12. Ansvarligt Forbrug & Produktion

70% af Danpals virksomhed er rettet mod genbrug. 96% af de brugte og defekte træpaller, som vi modtager på vores pladser, bliver oparbejdet og sendt tilbage i cirkulation. Vi sikrer, at alle de materialer, der er benyttet til vores produktion går til genbrug.

Verdensmaal-ikon-13

13. Klimaindsats

Der sker store klimaforandringer i disse år, og det går meget hurtigt. Danpal ønsker at være med til at yde en aktiv indsats her og nu for at bekæmpe disse forandringer. Vi påtager os ansvaret for at begrænse CO2-udslip mest muligt, både for os selv og for de produkter, som vi leverer til vores kunder.